Köszöntjük a

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. webáruházának honlapján!

   Böngésszen kedvére termékeink között, mielőtt azonban rendelne, látogasson el vásárlói tájékoztató oldalunkra, ahol részletes tájékoztatást nyújtunk vásárlásához. Kérjük, amennyiben információs oldalunkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ, keressen meg bennünket e-mailben és rövid időn belül teljes körűen tájékoztatjuk Önt.

Tejfeldolgozás - tejipari adalékanyagok

A jó minőségű, egészséges tejtermékek előállításának fontos feltétele a megbízható forrásból származó mikrobiológiai színtenyészetek (baktériumok, élesztők), alvadék képző enzimek, probiotikumok és egyéb adalékanyagok hozzáférhetősége.

Bor és pálinka készítés adalékanyagai
Bor és pálinka készítés adalékanyagai

Borászatok és pálinkafőzdék számára biztosítunk modern technológiához szükséges technológiai segédanyagokat, élesztőket, enzimeket és almasavbontó kultúrákat. A kínált termékekkel a piaci igényeknek legmegfelelőbb technológia valósítható meg.

Édességgyártás

Az édességek egyre népszerűbb összetevői a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények. Használatuk révén a termékek egészséges imázsa növelhető, beltartalmi értéke gazdagítható. Azon alkalmazásokhoz, ahol víztartalom bevitele gyümölcs- illetve zöldséglé vagy velő formájában nem kívánatos, porított termékek használatának lehetőségét kínáljuk.