Ajánlat kézműves gyártóknak

2022-03-10 11:48

       

Selection™ „Inspiráló tejipari kézművesség”

 

Ezt a termékcsaládot kifejezetten a friss tejtermékek és sajtok kisüzemi, kézműves termelői számára fejlesztettük ki.

A Selection™ termékcsalád kultúrákat és oltókat foglal magában, mindkettőt kis tételekhez megfelelő méretben.

Az ebbe a termékcsaládba tartozó starter kultúrákat optimális növekedési hőmérsékletük szerint jellemezzük és osztályozzuk, azaz mezofilek, termofilek vagy kevertek. Ezeket a kultúrákat úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsák a tejtermékek savanyodása, állománya és íze tekintetében az elvárt jellemzőket. Mivel ezek alkalmasak hagyományos, kézműves módszereket alkalmazó kis, kézműves gyártók számára, könnyen felhasználható DVS (Direct Vat Set) kultúrák, amelyek közvetlenül a tasakból adhatók a kádtejhez. 

A Selection™ termékcsalád oltói egyaránt megfelelnek a modern sajtkészítőknek, CHY-MAX® M, és a hagyományos sajtkészítést kedvelőknek, Naturen® Premium. Ezek az enzimek segítik a tej alvadását, és fontos szerepet játszanak a hagyományos sajtok állományának és aromájának kialakításában is az érlelés során. Az oltók 1 literes palackokban kaphatók.

„Ötvözze a kézművesség iránti szenvedélyét 145 éves tejipari know-how-nkkal és fermentációs szakértelmünkkel.” 

Tekintse meg Selection™ ajánlatunkat.

 

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz