Jelenlegi hely

Rólunk

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet

     Az MTKI Kft. közel 110 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

     Kereskedelmi osztályunk 1991-ben alakult egy munkatárssal, akkoriban elsősorban a tejipari baktérium kultúrák és enzimek import tevékenységére koncentrálva, kiegészülve technológiai szaktanácsadással. Kollégáink technológiai tapasztalata adta a garanciát arra, hogy kiemelkedjünk a hasonló profillal rendelkező egyre nagyobb számú forgalmazói tevékenységet megvalósító cégek  közül. Nem pusztán termékeink eladására törekedtünk, fontos szempont volt partnereink igényeihez és lehetőségeihez mért, testreszabott megoldások kidolgozása, együtt szállítva a forgalmazott termékkel a fejlesztési ötletet, a technológiát, a minőségi biztonságot nyújtó laboratóriumi szolgáltatásainkat.

Ezeknek az egyedi célkitűzéseinknek nagy szerepük volt abban, hogy az elmúlt 15-20 évben munkatársaink száma folyamatosan emelkedett, éves forgalmunk évente 10%-kal nő, és olyan piacvezető cégeket sorolhatunk eddigi partnereink közé, akik a piacon meghatározó szerepet töltenek be szakterületükön.

Partnereink elsősorban a hazai közepes és nagyméretű gyártó cégek, viszont már a kezdetektől felkaroltuk a házi tejtermékgyártókat, elérhetővé téve számukra a nagy cégek által használt természetes adalékanyagokat és élelmiszeripari összetevőket. Napjainkban a kis vállalkozások száma egyre növekszik, valljuk hogy kicsikből lesznek az elkövetkező évek meghatározó gyártói, így fontosnak tartjuk támogatásukat.

Webshopunkat is azzal a céllal hoztuk létre, hogy termékeinket még inkább elérhetővé tegyük kisebb partnereink számára így megkönnyítsük vásárlásukat. Bízunk benne, hogy termékeink felhasználásával, jó minőségű, magyar élelmiszerek készülnek mindannyiunk örömére.

Reméljük megelégedéssel térnek vissza hozzánk, valamennyi vásárlásuk után.

MTKI Kft. kereskedelmi csapata