Red Arrow Smokez Enviro 24PEU

Füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további feldolgozással annak érdekében, hogy a hagyományos párás füst aromáját a legjobban megközelíthesse. Barna folyadék, enyhe, a keményfára jellemző füst illattal. Alkalmas különféle hústermékek...
Termék név
Kiszerelési egység leírása
Raktárkészlet
Red Arrow Smokez Enviro 24PEU (1 liter)
kb. 300 kg sajthoz elegendő
raktáron
12.431Ft
(9.788Ft+ ÁFA)
Red Arrow Smokez Enviro 24PEU (5 liter)
kb. 1500 kg sajthoz elegendő
raktáron
49.975Ft
(39.350Ft+ ÁFA)
Füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további feldolgozással annak érdekében, hogy a hagyományos párás füst aromáját a legjobban megközelíthesse. Barna folyadék, enyhe, a keményfáraellemző füst illattal. Alkalmas különféle hústermékek és sajtok külső kezelésére- szín és füstölt íz kialakításához. A megfelelő füstölt szín és aroma a hús- és sajtkészítmények felületének bepermetezésével, beecsetelésével vagy bemártásával érhető el. A Smokez Enviro 24PEU maximális adagja a késztermékben 1,5% lehet azért, hogy a 3,4 benzpirén mennyisége ne haladja meg a 0,03 ppb értéket. Az ajánlott adagolási szint –1-3 g/ kg késztermék.

Termékismertető

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz