Valiren M 100

Termofil tejsavbaktérium-kultúra, mely Streptococcus thermophilus törzseket tartalmaz, fagyasztva szárított formában. A kultúra elsősorban gyúrt tésztájú sajtok (pl. parenyica, mozzarella) készítéséhez használható.
Termék név
Kiszerelési egység leírása
Raktárkészlet
Valiren M 100 (5u)
500 liter tejhez ajánlott
raktáron
3.004Ft
(2.365Ft+ ÁFA)
Valiren M 100 (10x5u)
10 x 500 liter tejhez ajánlott
raktáron
23.774Ft
(18.720Ft+ ÁFA)
Termofil tejsavbaktérium-kultúra, mely Streptococcus thermophilus törzseket tartalmaz, fagyasztva szárított formában. A kultúra elsősorban gyúrt tésztájú sajtok (pl. parenyica, mozzarella) készítéséhez használható.1 U kultúra 100 liter tejhez elegendő. Tárolási hőmérséklet: +2 - +8°C.

Termékismertető

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz