FLAV-ANTAGE BLIC rúzskultúra

A FLAV-ANTAGE BLIC a rúzzsal érő lágy- és félkemény sajtok készítéséhez szükséges kultúra, kénes, krémes és gyümölcsös ízvilággal.A Brevibacterium linens egyike a sajtgyártás legfontosabb felületi baktériumainak, felszínt színező és tipikus ízt kialakító hatásának köszönhetően.
1500-5000 liter tejhez ajánlott
6.852Ft
(5.395Ft+ ÁFA)
A FLAV-ANTAGE BLIC a rúzzsal érő lágy- és félkemény sajtok készítéséhez szükséges kultúra, kénes, krémes és gyümölcsös ízvilággal.A Brevibacterium linens egyike a sajtgyártás legfontosabb felületi baktériumainak, felszínt színező és tipikus ízt kialakító hatásának köszönhetően. A brevibaktérium kultúrák a hagyományos sajtgyártásból szelektáltegytörzstenyészetek. Többféle sajttípushoz használhatók, így rúzzsal érő vagy penészes lágy sajtokhoz és vegyes kérgű lágy sajtokhoz. Narancssárga felületi színt okoz. Adagolása 2 - 6D / 1000 liter tej vagy 100 kg sajt. Tárolási hőmérséklet: -18°C.

Termékismertető

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz