FLAV-ANTAGE GCB Geotrichum kultúra

A FLAV-ANTAGE GCB egyes tradicionális francia sajtok gyártásához szükséges Geotrichum candidum egytörzs kultúra. A sajtok külsején vékony, bársonyos fehér bevonatot képez, rendkívül komplex ízvilággal (gyümölcsös, virágos ízjegyekkel), hozzájárulva a sajt ízéhez, textúrájához és megjelenéséhez.
1500-10000 liter tejhez ajánlott
7.908Ft
(6.227Ft+ ÁFA)
A FLAV-ANTAGE GCB egyes tradicionális francia sajtok gyártásához szükséges Geotrichum candidum egytörzs kultúra. A sajtok külsején vékony, bársonyos fehér bevonatot képez, rendkívül komplex ízvilággal (gyümölcsös, virágos ízjegyekkel), hozzájárulva a sajt ízéhez, textúrájához és megjelenéséhez. Jelentősen csökkenti a keserűséget. Többfajta sajt készítéséhez is használható, pl. fehérpenésszel érő (camembert típus), rúzzsal érő és vegyes kérgű lágy és félkemény sajtokhoz egyaránt.A fagyasztva szárított kultúra ajánlott adagolása: 1 - 6 D/ 1000 liter tej. Tárolási hőmérséklet: -18°C.

Termékismertető

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz