VELV-TOP PC R fehérpenész kultúra

A VELV-TOP PC R hagyományos sajtgyártásból szelektált, Camembert és Briesajtok gyártásához szükséges fehérpenész-törzseket, Penicillium candidumot tartalmaz. Magas zsír- és közepes fehérjebontó képességű kultúra, erős hagyományos francia Camembert ízjegyekkel, elsősorban mezofil tejsavbaktérium kultúrákkal készülő, hagyományos sajtokhoz ajánljuk.
2500 liter tejhez ajánlott
5.262Ft
(4.143Ft+ ÁFA)
A VELV-TOP PC R hagyományos sajtgyártásból szelektált, Camembert és Briesajtok gyártásához szükséges fehérpenész-törzseket, Penicillium candidumot tartalmaz. Magas zsír- és közepes fehérjebontó képességű kultúra, erős hagyományos francia Camembert ízjegyekkel, elsősorban mezofil tejsavbaktérium kultúrákkal készülő, hagyományos sajtokhoz ajánljuk.Szerepe a sajt felületének színezése, az aroma és a textúra befolyásolása, valamint a fertőződésekkel szembeni védelem.Ajánlott adagolás : általában 4D/1000 l tej. Tárolási hőmérséklet: -18°C.

Termékismertető

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz