NOLA Fit 5500 laktózbontó enzim

Laktózmentes fermentált tejtermékek (pl. joghurt, túró) gyártásához ajánlott laktáz enzim. A NOLA Fit 5500 új, erősen tisztított, standardizált, széles spektrumú béta-galaktozidáz. A laktózbontás a fermentáció során folyamatosan történik, az enzim nem veszti el az aktivitását alacsony pH-n sem, a folyamat a lecsomagolt termékben is tovább folytatódik a tejcukor teljes elfogyásáig.
kb. 2500 liter tejhez ajánlott
59.394Ft
(46.767Ft+ ÁFA)
Laktózmentes fermentált tejtermékek (pl. joghurt, túró) gyártásához ajánlott laktáz enzim. A NOLA Fit 5500 új, erősen tisztított, standardizált, széles spektrumú béta-galaktozidáz. A laktózbontás a fermentáció során folyamatosan történik, az enzim nem veszti el az aktivitását alacsony pH-n sem, a folyamat a lecsomagolt termékben is tovább folytatódik a tejcukor teljes elfogyásáig.

Termékismertető

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz