Hansen Sticks tejoltó rúd 100 x 50 L

A Hansen Sticks tejoltó szabványosított, granulált állagú, fermentációval (Aspergillus niger var. awamori által) előállított kimozin enzim. A Hansen Sticks a kappa-kazeinre specifikus hasító hatással bíró tejalvasztó enzimet tartalmaz...
100 x 50 liter tejhez elegendő
20.956Ft
(16.501Ft+ ÁFA)
A Hansen Sticks tejoltó szabványosított, granulált állagú, fermentációval (Aspergillus niger var. awamori által) előállított kimozin enzim. A Hansen Sticks a kappa-kazeinre specifikus hasító hatással bíró tejalvasztó enzimet tartalmaz, amely nagyon jó alvadékot biztosít. A Hansen Sticks valamennyi sajttípus -– kemény- és félkemény sajtok, lágy- és penésszel érő sajtok - készítéséhez felhasználható. A granulátum színe gyártásonként eltérő lehet, ez a tejalvasztó aktivitást nem befolyásolja. Csomagolása: egy doboz 100 db tasakot tartalmaz. Egy-egy tasak tartalma 50 liter tej beoltásához elegendő.

Termékismertető

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz