Üdvözöljük webáruházunkban! 

 

Köszöntjük a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. megújult webáruházának honlapján!

 

Reméljük megelégedéssel nézegetik új webshopunkat, mely áttekinthetőbb, színesebb és könnyebb eligazítást nyújt. Webshopunk választékában megtalálja a különféle sajtok (gouda, edami, ementáli, kaskaval, parenyica, camembert stb.) tejföl, joghurt, kefir és egyéb fermentált tejtermékek készítéséhez szükséges baktériumkultúrákat és oltóenzimeket. A laktózmentes termékek készítéséhez szükséges laktózbontó enzim is rendelkezésükre áll. A friss sajtok kedvelt típusa a gomolya sajt, ennek ízesítésére, illetve krémsajtok fűszerezésére többféle fűszerkeverék megtalálható, az ízre jellemző fantázianevek alatt. Például provance-i, kéthagymás, magyaros, zöldfűszeres, tzatziki stb.

Az édesség és snack manufaktúrákra is gondoltunk, amikor nagy kiszerelésű gyümölcsporainkat kis kiszerelésben elérhetővé tettük. Saját márkanévvel ellátott Kiskertem termékválasztékunk porlasztva szárított és vákuumszárított gyümölcsporokat tartalmaz, több mint 13-féle gyümölcsből. Próbálja ki 100% gyümölcstartalmú granulátumainkat (pl. fekete ribizke, narancs, eper, őszibarack, ananász), vagy a könnyen oldható kevésbé higroszkópos választékunkból a maracuja, meggy, mangó termékeinket.

Böngésszen kedvére oldalainkon, mielőtt azonban rendelne, látogasson el ÁSZF oldalunkra, ahol  a rendelés pontos leírását találja. Kérjük, amennyiben GY.I.K. oldalunkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ, keressen meg bennünket e-mailben és  amint lehet teljes körűen tájékoztatjuk Önt. Jó vásárlást kívánunk!

 • Tejtermékek Gyártása

  Tejipari választékunkat
  elsősorban kistermelők
  számára kínáljuk.
 • Édességgyártás

  Az elegendő mennyiségű és jó
  minőségű gyümölcs- és
  zöldségfogyasztás az egészsége
 • Yogourmet Kultúrák

  Kis kiszerelésű kultúrák rendszeres vagy alkalmi, saját célú joghurt és kefír készítéséhez.

 • Kultúrák

  Széleskörű kultúraválasztékunk lehetővé teszi, hogy vásárlóink tovább fejlesszék a fermentált tejtermékek minőségi és egészségügyi tulajdonságait. A friss-fermentált tejtermékek (pl. kefir, joghurt, tejföl, túró, stb.) gyártására szolgáló kultúráink segítenek Önnek optimalizálni a kívánt ízprofilt, elérni az optimális állományt, biztosítani a frissességet és csökkenteni a zsírtartalmat. Kultúráink továbbá lehetővé teszik, hogy csökkentsék, vagy megszüntessék a különböző adalékanyagok, mint például tartósítószerek, stabilizátorok használatát.

 • Laktóz Bontó Enzimek

  Laktáz enzimek: a tejben levő laktóz elbontására alkalmas termékek. Alkalmazástól függően különböző termékek állnak rendelkezésre.

 • Védő Kultúrák, Védő Enzimek

  Védőkultúráink egyik nagy családja, a FreshQ védőkultúrák, kiváló védelmet nyújtanak a nem kívánatos penészek és élesztők növekedése ellen a fermentált tejtermékekben. Természetes tartósítószerként, segítik a termékek minőségének megőrzését, hosszabb eltarthatóságot biztosítanak még a felbontás után is. Védőenzimünk hatóanyaga a lizozim enzim, amely természetes tartósítószerként, kiválóan gátolja bizonyos Gram-pozitív baktériumok, köztük az érlelt sajtok vajsavas -, késői puffadását okozó Clostridiumok szaporodását. Az enzim nem befolyásolja a tejsavbaktériumok szaporodását.

 • Folyékony Füst

  Természetes füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további feldolgozással, annak érdekében, hogy a hagyományos párás füst aromáját legjobban megközelíthessék.

Ajánlataink

 • FD-DVS Selection Danica
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó termék
  Mezofil, kevert törzsű kultúra, amely aromát és CO2-t termel.
  2.573Ft
  (2.026Ft+ ÁFA)
 • Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó termék
  A MICROLANT Supreme 200 NB mikrobiális -folyékony- tejoltó enzim: mucorpepsin.
  10.317Ft
  (8.124Ft+ ÁFA)
 • Valiren M 100
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó termék
  Termofil tejsavbaktérium-kultúra, mely Streptococcus thermophilus törzseket tartalmaz, fagyasztva ...
  3.004Ft
  (2.365Ft+ ÁFA)
 • Valiren C 400 MT
  Új termék
  {##ACTION_PERCENT}% Akció
  Kifutó termék
  A Valiren C400 MT kevert mezofil és termofil törzsekből álló, fagyasztva szárított ...
  3.004Ft
  (2.365Ft+ ÁFA)

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz