Üdvözöljük webáruházunkban! 

 

Köszöntjük a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. megújult webáruházának honlapján!

 

Reméljük megelégedéssel nézegetik új webshopunkat, mely áttekinthetőbb, színesebb és könnyebb eligazítást  nyújt termék csoportjaink között. Böngésszen kedvére oldalainkon, mielőtt azonban rendelne, látogasson el ÁSZF oldalunkra, ahol  a rendelés pontos leírását találja. Kérjük, amennyiben GY.I.K. oldalunkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ, keressen meg bennünket e-mailben és  amint lehet teljes körűen tájékoztatjuk Önt. Jó vásárlást kívánunk!

 • Kultúrák

  Széleskörű kultúraválasztékunk lehetővé teszi, hogy vásárlóink tovább fejlesszék a fermentált tejtermékek minőségi és egészségügyi tulajdonságait. A friss-fermentált tejtermékek (pl. kefir, joghurt, tejföl, túró, stb.) gyártására szolgáló kultúráink segítenek Önnek optimalizálni a kívánt ízprofilt, elérni az optimális állományt, biztosítani a frissességet és csökkenteni a zsírtartalmat. Kultúráink továbbá lehetővé teszik, hogy csökkentsék, vagy megszüntessék a különböző adalékanyagok, mint például tartósítószerek, stabilizátorok használatát.

 • Laktóz Bontó Enzimek

  Laktáz enzimek: a tejben levő laktóz elbontására alkalmas termékek. Alkalmazástól függően különböző termékek állnak rendelkezésre.

 • Védő Kultúrák, Védő Enzimek

  Védőkultúráink egyik nagy családja, a FreshQ védőkultúrák, kiváló védelmet nyújtanak a nem kívánatos penészek és élesztők növekedése ellen a fermentált tejtermékekben. Természetes tartósítószerként, segítik a termékek minőségének megőrzését, hosszabb eltarthatóságot biztosítanak még a felbontás után is. Védőenzimünk hatóanyaga a lizozim enzim, amely természetes tartósítószerként, kiválóan gátolja bizonyos Gram-pozitív baktériumok, köztük az érlelt sajtok vajsavas -, késői puffadását okozó Clostridiumok szaporodását. Az enzim nem befolyásolja a tejsavbaktériumok szaporodását.

 • Folyékony Füst

  Természetes füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további feldolgozással, annak érdekében, hogy a hagyományos párás füst aromáját legjobban megközelíthessék.

Legújabb termékek

 • A laktáz enzim szerepe

  Mindenki számára ismert, hogy a tej legfontosabb szénhidrátja a tejcukor vagy laktóz fontos élettani - és technológiai szerepet tölt be. 

  Bővebben

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Végösszeg:
Pénztárhoz