Védő kultúrák, védő enzimek

Védőkultúráink egyik nagy családja, a FreshQ védőkultúrák, kiváló védelmet nyújtanak a nem kívánatos penészek és élesztők növekedése ellen a fermentált tejtermékekben. Természetes tartósítószerként, segítik a termékek minőségének megőrzését, hosszabb eltarthatóságot biztosítanak még a felbontás után is. Védőenzimünk hatóanyaga a lizozim enzim, amely természetes tartósítószerként, kiválóan gátolja bizonyos Gram-pozitív baktériumok, köztük az érlelt sajtok vajsavas -, késői puffadását okozó Clostridiumok szaporodását. Az enzim nem befolyásolja a tejsavbaktériumok szaporodását.
Rendezés:
  • Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    Az Afilact termék természetes hatóanyaga a lizozim enzim, ami gátolja a sejtfallal rendelkező ...
    Cikkszám: TEJ0302HAN001

    Raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    24.837 Ft
    (19.557 Ft+ ÁFA)
  • Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A FreshQ® 4 védőkultúra természetes tejsavbaktérium törzsek keveréke, melyek a nem ...
    Cikkszám: TEJ0205HAN002

    Raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    13.118 Ft
    (10.329 Ft+ ÁFA)
  • Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A FreshQ® 2 védőkultúra természetes tejsavbaktérium (L. rhamnosus) törzsek keveréke, melyek ...
    Cikkszám: TEJ0205HAN001

    Raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    13.481 Ft
    (10.615 Ft+ ÁFA)

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Végösszeg:
Pénztárhoz