Tejtermékek gyártása

Tejipari választékunkban elsősorban kistermelők, házi tejtermék-készítők számára kínálunk kis kiszerelésű termékeket, melyek felhasználásával tehén-, kecske- és juhtejből kiváló minőségű egészséges késztermék készíthető.Termékeink segítenek optimalizálni a termelési folyamatokat, növelni a kihozatalt és javítani a minőséget. Ezen élvonalbeli funkcionális termékek nagyszerű ízű tejtermékek előállítását teszik lehetővé.
  • Yogourmet kultúrák

    Kis kiszerelésű kultúrák rendszeres vagy alkalmi, saját célú joghurt és kefír készítéséhez.

  • Kultúrák

    Széleskörű kultúraválasztékunk lehetővé teszi, hogy vásárlóink tovább fejlesszék a fermentált tejtermékek minőségi és egészségügyi tulajdonságait. A friss-fermentált tejtermékek (pl. kefir, joghurt, tejföl, túró, stb.) gyártására szolgáló kultúráink segítenek Önnek optimalizálni a kívánt ízprofilt, elérni az optimális állományt, biztosítani a frissességet és csökkenteni a zsírtartalmat. Kultúráink továbbá lehetővé teszik, hogy csökkentsék, vagy megszüntessék a különböző adalékanyagok, mint például tartósítószerek, stabilizátorok használatát.

  • Laktóz bontó enzimek

    Laktáz enzimek: a tejben levő laktóz elbontására alkalmas termékek. Alkalmazástól függően különböző termékek állnak rendelkezésre.

  • Védő kultúrák, védő enzimek

    Védőkultúráink egyik nagy családja, a FreshQ védőkultúrák, kiváló védelmet nyújtanak a nem kívánatos penészek és élesztők növekedése ellen a fermentált tejtermékekben. Természetes tartósítószerként, segítik a termékek minőségének megőrzését, hosszabb eltarthatóságot biztosítanak még a felbontás után is. Védőenzimünk hatóanyaga a lizozim enzim, amely természetes tartósítószerként, kiválóan gátolja bizonyos Gram-pozitív baktériumok, köztük az érlelt sajtok vajsavas -, késői puffadását okozó Clostridiumok szaporodását. Az enzim nem befolyásolja a tejsavbaktériumok szaporodását.

  • Folyékony füst

    Természetes füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további feldolgozással, annak érdekében, hogy a hagyományos párás füst aromáját legjobban megközelíthessék.

Rendezés:
  • új
    Valiren C 400 MT
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Valiren C 400 MT

    raktáron

    A Valiren C400 MT kevert mezofil és termofil törzsekből álló, fagyasztva szárított ...

    3.004Ft
    (2.365Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • új
    Valiren M 100
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Valiren M 100

    raktáron

    Termofil tejsavbaktérium-kultúra, mely Streptococcus thermophilus törzseket tartalmaz, fagyasztva ...

    3.004Ft
    (2.365Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • Red Arrow Smokez Enviro 24PEU
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Red Arrow Smokez Enviro 24PEU

    raktáron

    Füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további ...

    12.431Ft
    (9.788Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    FD-DVS CO-03

    raktáron

    Olasz típusú kemény vagy félkemény, illetve olasz típusú pasta filata sajtok gyártásához ...

    6.734Ft
    (5.302Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • új
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Microlant Supreme 200 NB

    Nincs raktáron

    A MICROLANT Supreme 200 NB mikrobiális -folyékony- tejoltó enzim: mucorpepsin.

    10.317Ft
    (8.124Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • FD-DVS Selection Intense
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    FD-DVS Selection Intense

    raktáron

    Mezofil, kevert törzsű kultúra, amely aromát és CO2-t termel.

    2.573Ft
    (2.026Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • új
    FD-DVS Selection Danica
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    FD-DVS Selection Danica

    raktáron

    Mezofil, kevert törzsű kultúra, amely aromát és CO2-t termel.

    2.573Ft
    (2.026Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • W. Scholz: Házi sajtkészítés
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    W. Scholz: Házi sajtkészítés

    Nincs raktáron

    Aki juhot, kecsét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös ...

    3.500Ft
    (3.333Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • Microlant Basic 3000 PWD NB (=HANSEN L 3000) 500g
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Microlant Basic 3000 PWD NB (=HANSEN L 3000) 500g

    raktáron

    Standardizált mikrobiális tejoltó, amely a Rhizomucor miehei gomba egy kiválasztott törzsének ...

    27.757Ft
    (21.856Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • Hansen Sticks  tejoltó rúd 100 x 50 L
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Hansen Sticks tejoltó rúd 100 x 50 L

    raktáron

    A Hansen Sticks tejoltó szabványosított, granulált állagú, fermentációval (Aspergillus niger ...

    20.956Ft
    (16.501Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • Chy-Max Extra folyékony tejoltó 1 L
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Chy-Max Extra folyékony tejoltó 1 L

    raktáron

    A Chy-Max egy tisztított, szabványosított, fermentációval (Aspergillus niger var. awamori ...

    19.425Ft
    (15.295Ft+ ÁFA)
    Részletek
  • Chy-Max Plus folyékony tejoltó
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék

    Chy-Max Plus folyékony tejoltó

    raktáron

    A Chy-Max egy tisztított, szabványosított, fermentációval (Aspergillus niger var . awamori ...

    8.686Ft
    (6.839Ft+ ÁFA)
    Részletek

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz